2013. április 28., vasárnap

Lillynek: Féltékenység 18+



Sajnálom, hogy sokat kellett várni, de nem volt időm...:(

Már kiskorom óta ismerem Louist. Mindig is éreztük, hogy mi nem csupán barátok vagyunk. Annál több van köztünk. És azóta megbeszéltük a dolgot, és úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk együtt.
Amióta Louis a One Direction tagja azóta minden lány oda van érte. Persze, ez egy kicsit zavar engem, de azért megpróbálok bízni benne.
Ma elkísérem a fiúkat egy koncertre. Az első ilyen alkalom lesz, amikor ott leszek vele.
- Sok sikert édes! - adok neki egy csókot, majd felmegy a színpadra és elkezdődik a koncert. Mindegyik számukat végig tombolom. Közben figyelem Louist. Eléggé nézi a többi lányt a tömegben. Hirtelen egy csajt hívnak föl a színpadra. Louis a karjaiban tartja egy ideig, majd mielőtt lemenne a lány, váratlanul hosszan szájon puszilja. Ledermedek. Lefagyok. Ezt... nem hiszem el. Megértem, hogy egy rajongó, de tudja, hogy itt vagyok és nézem az előadást, és tudhatja, hogy nagyon rosszul esik.
A koncertnek vége, és a fiúk lejönnek a színpadról. Alig bírok ránézni Louisra.
- Na hogy tetszett a koncert? - kérdezi Louis, de nem válaszolok - Mi a baj, kicsim?
- Hogy mi a baj? - nézek rá döbbenten - Az ahogy csak úgy lesmároltad azt a csajt! Tudom, hogy egy rajongó, de azért ez sok...
- Az csak egy puszi volt!
- Akkor is rosszul esik! - kiborulok. Louis nem mond semmit, csak megfogja a kezem.
- Gyere velem - súgja a fülembe, majd elindul az öltöző felé. Kiküldi a fiúkat, majd ránk zárja az ajtót.
-Louis! Mit csinálsz? - ránézek, majd közelebb jön. Egyik kezét az arcomra teszi, majd lágyan megcsókol. Blúzomat elkezdi kigombolni, miközben még mindig az ajkamat csókolja. A szájába nyögök, amikor hirtelen belemarkol a melleimbe. Melltartómon keresztül simogatja és masszírozza  őket.
Kezével egyre lejjebb halad, míg végül leér a bugyimhoz. Szoknyámat feljebb tolja, majd a vékony fehérneműn keresztül dörzsölni kezd. 
- Huhh, milyen nedves már itt valaki! - mondja huncutan.
- Te váltottad ki belőlem - válaszolom.
Lágy csókot ad a számra, majd folytatja azt, amit elkezdett. Bugyimat félrehúzza, majd hirtelen két ujját feldugja. Rögtön elkezd pumpálni, mire hangos nyögést adok ki.
Már érzem a hasamban azt az érzést, de hirtelen kiveszi belőlem az ujjait.
Azonnal átveszem az irányítást. Letérdelek elé, majd lehúzom a gatyáját a boxerével együtt, és elém tárul a férfiassága.
- Nem kell [T/N], ha nem szeretnéd! - mondja, de akkor már kezembe veszem a farkát és tövig bekapom. Igazából sosem csináltam még ilyet, egyáltalán azt sem tudom, hogy jól csinálom-e.
Louis hangos nyögéseket ad ki. Akkor gondolom jól csinálom.
Váratlanul kiveszi a számból a péniszét, majd felhúz magához.
- Készen állsz? - kérdezi a szemembe nézve. Aprót bólintok, majd odavisz a falhoz. Neki dönt, és felemeli az egyik lábamat. Farkával a bejáratomhoz helyezkedik, majd belém hatol. Felszisszenek a férfiassága méretétől.
- Úristen, fáj? - kérdezi aggódva.
- Egy kicsit - bevallom - De csináld!
Lassan mozogni kezd bennem, majd pár lökés után már nem is fáj annyira. Közelebb húzom magamhoz, mire a pénisze mélyebben hatol belém.
Hangos nyögéseinktől zeng az öltöző.
- [T/N], mindjárt elmegyek... - nyögi
- Én is Louis - mondom, majd hirtelen megérzem a meleg ondóját magamban, mire azonnal én is a fellegekben járok.
Párat még tol, majd kiveszi a férfiasságát belőlem. Számat apró csókokkal lepi el lezárásképpen.
Gyorsan felöltözünk, és rendbe tesszük magunkat.
Már éppen mennék ki a szobából, amikor a csuklómat megfogva visszaránt magához.
- Nagyon szeretlek! - mondja, miközben belenéz a szemembe - Egyik lány sem olyan mint te! Sosem csalnálak meg! - újra megcsókol.
- Tudom! - elmosolyodok, majd visszamegyünk a fiúkhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése