2013. április 22., hétfő

C. Biának: Lógás 18+


Sajnálom, hogy nem hoztam, de nem jutottam géphez:S De itt van!:)

Reggel lassan fordultam át a másik oldalamra. Fejem Harry felé néz. Gyönyörű fürtjei a párnán vannak szétterülve. Olyan varázslatos, amikor alszik.
Felülök, és ránézek az órára. 9 óra. Úristen elkéstem a suliból! Azonnal felpattanok, és elkezdem összeszedni a ruháimat.
- Mi az drágám? - kérdezi kómásan Harry.
- Késésben vagyok - mondom, majd odamegyek az ablakhoz, és elhúzom a függönyt. Áll a hó a kertben. Mi a fene? Hiszen tavasz van.
- Harry, ezt nézd meg! - mutatok az ablakra, majd Harry felkel és oda jön mellém.
- Azta! - csodálkozik - Tavasszal hó? Ilyen időben akarsz elindulni a suliba? Biztos, hogy nem jó a közlekedés.
Harry szavaira csak húzogatom a számat.
- De muszáj elmennem az iskolába!
- Miért nem maradsz inkább itt velem? Bezárkózunk a házba, nem megyünk sehova sem. Na?
- Harry, tudod, hogy nem lehet. El kell mennem. Bár az igaz, hogy nagyon rossz idő van, és nincs kedvem kimenni - bevallom.
- Akkor maradj itt velem - közelebb jön, majd a karjai körbefonják a derekamat. Nyakamat szabaddá teszi, majd apró csókokat ad rá.
- Neee, Harry - próbálom eltolni magamtól, de szorosan magánál tart. Fürtjei csikizik az arcbőrömet, mire felkuncogok. Fejét a kezembe veszem, majd felemelem.
- Rendben van Styles - nézek a szemébe - De ha kirúgnak akkor az a te lelkeden fog száradni. Ajkaink rögtön összetalálkoznak. Hajába túrok, mire ő megmarkolja a fenekemet. A csókunkba nyögök, mire halványan elmosolyodik. Lábamat a dereka köré fonom, miközben ő a fenekemnél erősen fog. Odavisz az ágyhoz, majd lágyan ledönt. Hátát simogatom, miközben ő lágy csókokkal borítja el a nyakamat. Pólómon keresztül maszírozni kezdi a mellemet, majd egy szempillantás alatt lerántja rólam.
- Akis türelmetlen! - mondom kaján vigyorral. Elmosolyodik, majd tovább folytatja a kényeztetésemet. Melleimet a kezeibe veszi, majd óvatosan nyalogatja őket. Egy nagyot nyögök, amikor hirtelen az egész bimbómat beszívja.
- Olyan jó látni, hogy ezt én váltom ki belőled! - dörmögi. Kicsit elpirulok, majd felhúzom magamhoz és megcsókolom. Keze egyre lejebb megy, majd a bugyimon keresztül kezdi el dörzsölni a csiklómat. Váratlanul a bugyimat félre húzza és azonnal feldugja 2 ujját. Ki-be pumpál miközben vonaglok a teste alatt.
- Haaarry... - nyögöm.
- Engedd ki! - mondja, majd abban a pillanatban elmegyek. Harry kiveszi az ujjait belőlem, majd lenyalja róluk a nedvet.
- Finom vagy - mosolyog huncutan. Kicsit vállon bököm, majd átfordítom a hátára és lovaglóülésben ráülök. A férfiasságához haladva a hasán apró csókokat hagyok, amit ő halk nyögésekkel kísér. Boxerét lehúzom, és látom, hogy a "kis Harry" már készen áll. Kezembe veszem, majd egyből bekapom a hatalmas péniszét. Nem sok ideig csináltam ezt, amikor hirtelen megfogta a farkát.
- Nem a szádba fogok beleélvezni! - mondja, majd ráültet a farkára. Azonnal belém hatol, és először lassan kezd el mozogni bennem, majd egyre jobban gyorsít a tempón. Két kezemet a feje mellett támasztom, miközben folyamatosan egymás szemébe nézünk. Harry mindig is az a fajta srác volt, aki szeret nézni, miközben kielégít.
- Ohh baby! Közel vagyok - nyögi.
- Én iiisss! - válaszolom nagy nehezen, mire Harry lelassít. Sosem szokott még ilyen lágy lenni, amikor már közel van. Lágy csókokat ad a számra, és érzem azt az érzést a hasamban. Egészen más így lassan, mint gyorsan. Mind a ketten egy nagyon nyögünk, majd megérzem amint Harry ondója kilövel. Ez még intenzívebbé teszi az orgazmusomat.
Párat még tol rajtam, majd kiveszi belőlem a péniszét. A mellkasára borulok, és ott tartom a fejemet. Nagy kezével megsimogatja a kissé izzadt arcomat. Felemelem a fejem, majd megcsókolom.
- Hát ez jobb mint a suli! - mondom - Azt hiszem, hogy a sok hiányzás miatt majd kifognak rúgni! - ránézek, majd visszahajtom a fejem a mellkasára és a fáradtságtól elalszunk.
Remélem tetszik!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése