2013. június 5., szerda

Szabó Renátának: Futó kaland


Az a srác a bárpultnak dőlve folyton engem néz. Nem tudom, hogy miért, de egyszerűen bámul. Talán érdemes vele kikezdeni, mivel most csak egy egy éjszakás kalandra vágyok. Elvégre egyszer élünk, és kell az életben egy kis huncutság is.
Nagy magabiztossággal odamegyek hozzá, majd bemutatkozok.
- Harry - válaszolja mély hangon - Táncolunk?
Határozottan bólogatok, megfogja a kezem, majd már a táncparketten is vagyunk. Eleinte csak rendesen táncoltunk, de ahogy egyre jobban belemerültem a zenébe, már nem is vettem észre, hogy a testünk minden egyes része együtt mozog. Éreztem az illatát, ami teljesen megőrjített. Kezei egyre lejjebb vándoroltak, a nyakamat szabaddá téve apró forró csókokat adott rá.
Kezeimmel én is elkezdtem simogatni őt, és így már úgy éreztem, hogy egymásé vagyunk.
- Ideje lelépni - búgja a fülembe, mire elmosolyodok. Levezet a parkettről, majd kimegyünk a bárból.
Egy lélek sincs az utcákon.
- És hova megyünk? Hozzád vagy hozzám? - teszem föl a kérdést.
- Arra most nincs idő - rávágja. Megfogja a kezemet, majd elindul. Egy kis idő múlva megállunk egy kocsinál, majd kinyitja az ajtaját.Természetesen beszállok, hiszen jobb mint a semmi. Beül mellém, és nem habozunk. Szenvedélyes csókcsatába kezdünk. Nyelve azonnal befurakszik a számba, ami egyáltalán nem zavar.
Egyik kezemmel a nadrágja felé veszem az irányt, majd óvatosan belemarkolok a férfiasságába, mire belenyög a számba. Lassan masszírozni kezdem neki, ami úgy látszik, hogy nagyon tetszik neki.
Váratlanul megérzem a kezét a combomon. Terpeszbe helyezem a lábam, és rögtön a bugyim felé veszi az irányt. Egy pillanatra elválnak egymástól az ajkaink, megnyalja néhány ujját, félrehúzza a bugyimat, majd dörzsölni kezd. A fejemet hátrahajtom, amint 2 ujját belém vezeti.
A fejemet felé fordítja, majd újra hosszadalmas csókba kezdünk. Ki-be mozognak az ujjai és én közben még mindig csak nadrágon keresztül simogatom.
A csuklóját megfogva kiveszem magamból az ujjait, majd rátérdelek az ülésre. A nadrágját kigombolom, kiveszem a boxeréből a szerszámát, majd azonnal bekapom. Egy nagyot nyög, majd a hajamba markol.
Keményen szopom, és közben a nyelvemmel is kényeztetem.
- Ah - hátradönti a fejét - Nagyon jó vagy! - mondja, majd váratlanul a számba élvez. Lenyelem az ondóját, pedig nem nagyon szeretném.
Óvatosan ledönt az ülésre, majd fölém helyezkedik. Farkát a bejáratomhoz teszi, majd szép lassan belém hatol.
Felszisszenek, de nem nagyon fáj. Rosszabbra számítottam, mivel Harry farka elég nagy. Ajkaink megint megtalálják egymást, és  közben tolni kezd. Minden egyes tolásnál tövig nyomja, ami egyszerűen megőrjít.
Kezei ismét felfedező túrára indulnak. Lágyan masszírozza a melleimet a melltartómon keresztül, de közben nem válik el a számtól.
Egyre gyorsabban kezd el tolni, mind a ketten gyorsabban kezdjük el venni a levegőt. Harry egy jó nagyon tol, tövig benyomja, és ez már a csúcsra visz. Farka rángatózni kezd, majd kilövell az ondója. Alhasamban eluralkodik az a gyönyörű érzés.
Kiveszi belőlem a férfiasságát, majd levezetésképpen még párszor megcsókoljuk egymást. Rendbe szedjük magunkat, majd kiszállok a kocsiból.
- Ne vigyelek haza? - szól utánam.
- Nem - válaszolok, majd elindulok haza.

~Mrs.Horan
Remélem tetszett! :) xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése