2013. május 24., péntek

Léna Horváth-nak: Stoppolás (Niall)


A hold beragyogja az egész eget. Egyedül sétálok a sötétben az autópálya mellett egy koncertről. A barátaim leléptek, itt hagytak. Igazából nem is tudom, hogy miért nevezem őket a barátaimnak, ha ezt csinálják velem.
Szóval éppen az út szélén sétálok, és próbálok stoppolni. Nem áll meg eddig senki sem, de azért még reménykedek.
Egy autó közeledik, majd kiteszem a stoppolós jelet. Lelassít, majd megáll. Egy fiatal körülbelül 20 éves fiú ül a volán mögött. Lehúzza az ablakot, majd kidugja a fejét.
- Hova mész? - kérdezi szexi akcentussal. 
- Londonba. El tudnál vinni? - kérdezem kicsit megszeppenve.
- Persze - válaszolja, majd beszállok a kocsiba - Egyébként Niall vagyok - mondja, miközben újra elindul.
- [T/N] - válaszolom, és kínos csend lesz úrrá a kocsiban. Az ablakon nézek ki, nem is foglalkozva azzal, hogy a fiú mit csinál.
Váratlanul megérzek egy kezet a combomon, ami elkezd simogatni. Niallra nézek, és meglátom, amint csak az egyik kezével kormányoz, a másik keze pedig rajtam van. Azonnal le akarom oltani, hogy mit képzel, de nem megy. Egyszerűen élvezem. Nem tudom, hogy miért, de az érintése jó érzést nyújt. 
Elkezd simogatni, majd egyre beljebb halad a combom belső feléhez.
Kínosan érzem magam, hogy csak ott ülök mint egy darab fa, ezért hirtelen a keményedő farkára teszem a kezem, és megmarkolom. Nem értem mi ütött belém. 
Kicsit felszisszen, miközben még mindig ott tartom a kezem. Lassan elkezdem simogatni a nadrágján keresztül. Mindkét kezét a kormányra visszahelyezi, és erősen markolja azt. Kezem még mindig a péniszén van, és még mindig simogatom. Halk nyögések hagyják el a száját, majd hirtelen letér az útról. 
- Kikészítesz - belenéz a szemembe, majd leállítja a motort. Váratlanul a fejemet felé fordítja majd megcsókol. Ilyenkor már rég felpofoztam volna a csávót, de ő más. Annyira izgat egy egy éjszakás kaland, és hogy nem is ismerem őt.
Arcomra teszi mind a két kezét, mire én beletúrok a hajába. Vadul, szenvedélyesen csókolózunk, majd Niall a pólóm alatt kezd simogatni.
Egy percre elválnak az ajkaink, majd megszólalok.
- Menjünk inkább hátra - mondom, miközben a fejemmel billentek egyet a hátsó ülések irányába. Mind a ketten hátra megyünk, majd szó szerint rávetjük egymásra magunkat. Niall leterít az ülésre, majd fölém mászik. Lábaimat terpeszbe nyitja, és az alsó testrészét ott támasztja meg. Pólómat egyre feljebb húzva simogatja a felsőtestemet, majd rögtön le is veszi rólam. Melltartómat fennhagyva masszírozza a melleimet, néha még egy-egy puszit is elhint.
A sortomat leveszi a bugyimmal együtt, benedvesíti 2 ujját, és azonnal feldugja nekem.
- Hmmm - megnyalja a száját - De nedves itt már valaki! - mondja kajánul, miközben ki-be húzogatja az ujjait. Nyelve is akcióba lendül, és intenzíven kezdi el nyalni a csiklómat. Nem is kell sok, és érzem, hogy mindjárt elélvezek. Niall beszívja a csiklómat, a hátam ívbe feszül, és abban a pillanatban átadom magam az orgazmus érzésének. Kiveszi belőlem az ujjait, és lenyalja azokat.
Helyet cserélünk, majd lovaglóülésben ráülök. Pólóját lassan és kínzóan veszem le róla, és látszik, hogy már nagyon türelmetlen, mivel a farka már nagyon kemény.
Meztelen felsőtestét apró csókokkal lepem el, és egyre lejjebb haladok. Nadrágját kigombolom, térdéig lehúzom a boxerével együtt, majd a kezembe veszem a férfiasságát. Párszor megnyalom a tetejét, majd bekapom. Fejét hátradönti és élvezi, ahogy kényeztetem. Hallom, ahogy a levegőt gyorsabban veszi, ezért hirtelen abbahagyom, mivel nem szeretném, ha korán elélvezne. Értelmetlenül néz rám, megakar szólalni, de elhallgattatom egy csókkal.
A farka fölé helyezkedek, majd óvatosan ráülök. Előredőlök, a mellkasán pihen a felsőtestem, majd azonnal tolni kezd. Először lassan, majd kicsit gyorsít. Folyamatosan a szemembe néz, hogy lássa, hogy hogy tetszik nekem, amit csinál. Halk nyögések hagyják el a szánkat, és újra érzem, hogy közel van az orgazmusom.
Nem is kell sok, pár lökés után elmegyek, és Niall is követ engem.
Az aktus végén heves csókolózásba kezdünk, majd nagy nehezen elszakadunk egymástól, de még mindig rajta fekszem.
- Ez csodálatos volt - mondja.
- Igen - válaszolom, és elgondolkozok ezen az egészen. Ez a srác nekem nem csak egy kaland. Többet akarok.
- Ugye lesz folytatás? - kérdezi Niall, mire boldogan bólogatok és megcsókolom.
Rendbe raktuk magunkat, és ezután az egész hetet együtt töltöttük.

Remélem tetszett :) xx
~Mrs.Horan  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése