2013. május 21., kedd

Szabó Szandy-nak: A legjobb barátom (Harry)


Ma este pár barátommal elmegyünk egy házibuliba. Természetesen Harry, a legjobb barátom is velünk jön. Még csak gimi óta ismerem, de annyira összenőttünk, hogy nem tudnak elválasztani minket. De nem csak barátság van köztünk. Érezzük, hogy más is van a levegőben, amikor együtt vagyunk. De nem szeretnénk a barátságunkat tönkretenni.
Este egy limuzin érkezik, amit még délelőtt rendeltünk. Mindenki beült, majd egy 15 perc múlva meg is érkeztünk a buli helyszínéhez.
Együtt bementünk a házba, ahol már nagyon sok ember volt, és már ment a zene. Alapozásnak ittunk egy sört, de többet Harry és én sem fogyasztottunk.
Már egy órája ott voltunk, amikor a kedvenc számom indult el és Harry felkért táncolni. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz, és úgy érzem, hogy már nem bírom ki nélküle. Kezemet megfogja, majd levezet a tánc parkettről, mintha ő is ezt érezné, hogy ezt kell tennie.
Felvisz az emeletre, majd a falnak dönt. Kezeit a fejem mellett támasztja, teste az enyémhez simul.
- Megakarlak csókolni - mondja mély hangján a szemembe nézve.
- Én is - válaszolom.
Ajkaink egyre közelednek egymáshoz, de mégsem csókoljuk meg egymást. Csípőmet megfogja, majd egy szoba felé kezd el tolni engem. A hátam mögött kinyitja az ajtót, majd bemegyünk a szobába. Egy vendégszoba.
Harry ledönt az ágyra, majd fölém mászik. Orrával simítja az arcomat, majd lágy puszikat ad az arcomra. A szám csücskébe ad egy utolsó puszit, majd a szemembe néz, és megcsókol. Csókja édes, mint a méz, és tüzes.
Hajába túrok, mire ő a pólóm alá nyúl és simogatni kezdi a felsőtestemet. Lábaimat a csípője köré fonom, amitől egyre közelebb kerül, és megérzem az ágyékát. Csókunkba nyögök, és halványan elmosolyodik.
Ingjét elkezdem kigombolni, ő pedig lehámozza rólam a pólómat. Elém tárul a kidolgozott és tetovált felsőteste, amit apró csókokkal lepek el.
Melltartómat kikapcsolja, majd leveszi rólam. A melleim elé kapom a kezem.
- Ne - szól közbe - Gyönyörű vagy [T/N]! - mondja, majd párszor végigsimítja és megnyalja a mellemet.
Kezével végighalad a hasamon, majd feljebb húzza a koktélruhámat és a bugyimon keresztül simogatni kezd ott lent. Bugyimat félrehúzza, 2 ujját a szájába veszi, benedvesíti, néhányszor végigsimítja a csiklómat, majd feldugja az ujjait. Szájamba harapok, hogy ne sikítsak egyet.
Ki-be mozgatja az ujjait, majd hirtelen kiveszi őket.
- Nem most fogsz elélvezni - súgja a fülembe, mintha tudta volna, hogy már közel vagyok.
Hátára fordítom, majd kigombolom a nadrágját, és kiveszem a farkát a boxeréből.
- Nem kell, ha nem... - belekezd, de elhallgattatom, ahogy bekapom az egész férfiasságát, és felnyög.
Farka hegyét néhányszor még megnyalom, majd ráülök lovaglóülésbe.
Péniszét a bejáratomhoz helyezi, majd óvatosan belém hatol.
A fejemet hátradöntöm, és felszisszenek. Megállok egy kicsit, hogy megszokjam, de Harry rögtön aggódva rám néz.
- Fáj? - nyúl a farkához, hogy kivegye belőlem.
Válaszul csak egy csókot nyomtam a szájára, és lassan kezdek mozogni rajta. Egy kis ideig még fáj, de Harry megnyugtat, ahogy a hátamat simogatja.  Közben egy-egy csókot adunk egymásnak. Harry a tekintetét rajtam tartja, ami még jobban felizgat, és érzem az alhasamban a bizsergő érzést.
- Ha...Ha...Harry... - lihegem, miközben egyre gyorsabban veszem a levegőt.
- Én is - válaszolja, majd lelassít.
Testemet kezdi el simogatni, és lassan tovább tol. Csókcsatába kezdünk, majd megérzem, ahogy Harry farka rángatózni kezd, és elélvez. Ez engem is a csúcsra visz, és együtt vagyunk a fellegekben, miközben egymás karjaiban vagyunk.
Végül még néhányat tol, majd kiveszi belőlem a férfiasságágát.
- Ez eszméletlen volt - mondja a szemembe nézve.
- Az - kinyögöm.
Leszállok róla, mellébújok, és a mellkasán pihentetem a fejemet és csak hallgatjuk egymást, ahogy a levegővételünk megnyugszik.

Remélem tetszett! :) xx
~Mrs.Horan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése